Program Overview

Preliminary Program (subject to change)

Please find a preliminary Program Overview below. The program will continue to be updated as topics, speakers and sessions are confirmed, so visit our site regularly to see the latest additions. If you do not want to miss an update: subscribe to the WGA newsletter.


WGC-2019
5K run8.00 am-9.00 am

Time Tuesday March 26 Wednesday March 27 Thursday March 28 Friday March 29 Saturday March 30
Daily
Registration Desk Open
7.00 am-6.30 pm
Registration Desk Open
7.00 am-6.30 pm
Registration Desk Open
7.00 am-6.30 pm
Registration Desk Open
7.00 am-6.30 pm
Registration Desk Open
7.00 am-2.00 pm
Daily
Exhibition
1.00 pm-6.00 pm
Exhibition
8.00 am-6.00 pm
Exhibition
8.00 am-6.00 pm
Exhibition
8.00 am-2.00 pm
Daily
Wetlabs
8.30 am-3.15 pm
Wetlabs
8.30 am-3.15 pm
Wetlabs
8.30 am-12.00 pm
Daily
Film Festival
8.00 am-3.00 pm
Film Festival
8.00 am-3.00 pm
Daily
Workshop
2.00 pm-4.30 pm
Workshop
3.45 pm-6.00 pm
Workshop
3.45 pm-6.00 pm

7.30 am
Sponsored Breakfast Symposiums
7.30 am-8.30 am
Sponsored Breakfast Symposiums
7.30 am-8.30 am
Sponsored Breakfast Symposiums
7.30 am-8.30 am
8.00 am
8.30 am
Society Symposiums
8.30 am-9.30 am
Plenary Symposium
8.30 am-10.00 am
Plenary Symposium
8.30 am-10.00 am
Plenary Symposium
8.30 am-10.00 am
9.00 am
Consensus Meeting
9.00 am-6.00 pm
9.30 am 15 minute break
Society Symposiums
9.45 am-10.45 am
10.00 am  30 minute break  30 minute break  30 minute break
10.30 am
3 Parallel Symposiums
10.30 am-12.00 pm
3 Parallel Symposiums
10.30 am-12.00 pm
3 Parallel Symposiums
10.30 am-11.30 am
11.00 am
Opening Ceremony
Local Speaker
11.15 am-11.45 pm
11.30 am
Presidential Symposium
11.45 pm-12.45 pm
noon  15 minute break  15 minute break 15 minute break
Sponsored
Lunch Symposium
12.15 pm-1.15 pm
Sponsored
Lunch Symposium
12.15 pm-1.15 pm
Society Symposiums
12.15 pm-1.15 pm
12.30 pm
15 minute break
1.00 pm
Sponsored Lunch Symposium
1.00 pm-2.00 pm
30 minute break  30 minute break
1.30 pm
3 Parallel Symposiums
1.45 pm-3.15 pm
Africa Symposium
1.45 pm-3.15 pm
3 Parallel Symposiums
1.45 pm-3.15 pm
2.00 pm
General Assembly
2.00 pm-3.00 pm
2.30 pm
3.00 pm
3 Parallel Symposiums
3.00 pm-4.30 pm
30 minute break 30 minute break
3.30 pm
8 Courses
3.45 pm-4.45 pm
8 Courses
3.45 pm-4.45 pm
4.00 pm
4.30 pm
15 minute break 15 minute break
5.00 pm
4 Courses + Rapid Fire Sessions + Poster Walks
5.00 pm-6.00 pm
4 Courses + Rapid Fire Sessions + Poster Walks
5.00 pm-6.00 pm
5.30 pm
6.00 pm
Sponsored Afternoon Symposiums
6.00 pm-7.00 pm
Sponsored Afternoon Symposiums
6.00 pm-7.00 pm
6.30 pm
7.00 pm 30 minute break
7.30 pm

Contact

Please contact our Professional Congress Organizer MCI for all your WGC-2019 questions

MCI Amsterdam
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam
The Netherlands
www.mci-group.com
wgc@mci-group.com